Paarden

Van onze Belgische leverancier verkopen we muesli-voer voor sport paarden die veel energie verbruiken en voor paarden die een lagere behoefte aan energie en eiwitten nodig hebben.

Sefab

  • Muesli manege
  • Muesli sport


Hippostar

  • Horse Quick: een volledig krachtvoer voor paarden en pony's, die matige arbeid verrichten. Een complete, goed verteerbare, eiwitarme brok met alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen.
  • Sport: een volledig krachtvoer voor sportpaarden. Deze sportbrok zorgt voor een juiste balans in het rantsoen voor paarden die in de sport actief zijn. De noodzakelijke aminozuren, vitaminen & mineralen en sporenelementen zijn ruim voldoende in deze sportbrok aanwezig. Ook is gist toegevoegd voor een verbeterde verteerbaarheid en opname.
  • Merrie-Veulen: een volledig krachtvoer voor jaarlingen, drachtige en zogende merries. Deze speciaal samengestelde brok zorgt voor een goede melkproductie en vitale veulens. Door toepassing van SporMin wordt de kans op OCD-problemen verminderd. Extra koper, zink en mangaan voor een optimale botgroei.
  • Muesli zonder haver: de kruidenmengeling is ter verbetering van de algehele conditie, geeft de dieren op een natuurlijke wijze weerstand tegen ziekten en vermindert stressgevoeligheid. Daarnaast heeft het een positieve werking op de luchtwegen, zorgt het voor een prachtige beharing en verhoogt het de vitaliteit en vruchtbaarheid.
  • Slobber: een aan-vullend en puur krachtvoer voor paarden. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ontsloten granen waardoor het product lichter verteerbaar is en het bevat spelt voor een betere darmwerking. Het is minder belastend voor het verterings-stelsel en dus uitermate geschikt voor koliek gevoelige paarden. Senioren paarden met kauwproblemen eten het moeiteloos. Het verhoogde aandeel lijn-producten zorgt voor een betere en glanzende beharing.

 Besterly voeders zijn op bestelling leverbaar!


Tussendoortjes

  • Horse Bites: appel en kruiden zijn natuurlijke en gezonde paardensnoepjes. Ze worden door de heerlijke smaak en geur goed geaccepteerd en zijn dan ook prima geschikt als beloning.
  • Paardenmueslikoek: de koeken zijn rijk aan vitaminen, mineralen en sporenelementen, maar bevatten weinig eiwit en energie. Extra lijnzaad toegevoegd voor kleur en glans. Is uitermate geschikt voor paarden op ruwvoer.

 
Kaart
Opbellen
E-mail