Hondenvoer

Fokker

Deze hondenvoeding is samengesteld door voedingsdeskundigen en door mensen uit de praktijk. Dit met als doel: het creëren van de meest optimale voeding voor iedere hond. Daarom bevat de voeding van Fokker uitsluitend de allerbeste ingrediënten. Behalve de levensfase speelt ook de mate van activiteit een belangrijke rol. Een juiste afstemming van eiwitten en vetten en een zorgvuldige selectie van mineralen en vitaminen creëren de beste voeding voor elke hond.

  • Fokker M voor volwassen honden tussen de 10 en 30 kg.
  • Fokker L voor honden tussen de 30 en 80 kg.
  • Fokker puppy
  • Fokker senior
  • Country Balance


Voor meer informatie over de fokker hondenvoeders kunt u terecht bij de volgende site: Fokker


Versele-Laga Happy Life

Van oorsprong een wild dier, evolueerde de hond nadien tot een nutsdier. Nog later werd hij een troeteldier en een positief element voor de levenskwaliteit van vele mensen in de samenleving van vandaag. Eerst voedde de hond zich met prooien en met producten van de natuur. Nadien gaven mensen hem de restjes van hun maaltijden. Naarmate de hond zich beter integreerde in de huiselijke leefwereld, verbeterde ook de kwaliteit van zijn voeding.

  • Junior chicken
  • Adult chicken
  • Light senior chicken Cavom

Cavom brengt en houdt uw hond in topconditie. Het bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding. Het bijvoeren van vitaminen is daarom niet nodig. Cavom bevat puur vlees, geen onnodige schadelijke kleur-, reuk- en smaakstoffen.

 

Renske vers vlees

Deze pure, verse ingrediënten worden vacuüm verpakt en daarna kort gestoomd in de verpakking. Op deze manier is de Renske Vers natuurlijk geconserveerd met behoud van de voedingsstoffen. Dit is een complete 100% natuurlijke hondenvoeding. Gemakkelijk in gebruik voor thuis, op vakantie of tijdens het reizen. Geen koelkast of diepvries nodig.

 

Hiernaast hebben we ook nog een huismerk hondenvoeding. Deze is zorgvuldig samengesteld uit natuurlijke hoogwaardige grondstoffen en natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen. 

 


 

Kaart
Opbellen
E-mail