DHL en sleutelservice

DHL

Via het DHL servicepunt kun je online bestelde DHL pakketjes ophalen en retourneren. Je hoeft dus niet meer te wachten op de pakketbezorger, maar het DHL pakket ophalen of retourneren op een moment dat voor jou het beste uitkomt! Helemaal gemakkelijk; wanneer je iets kunt ophalen wordt automatisch een sms’je of e-mail verstuurd op het moment dat het pakketje bij het DHL servicepunt aankomt.

Via www.dhlforyou.nl kun je het label voor het pakket printen en de kosten hiervoor online betalen.


Sleutels

Heb je sleutels nodig? Kom dan nu naar onze winkel. Je kunt sleutels van Nemef, AXA en vele andere merken laten bijmaken. Van huis- tot fietssleutels. In de meeste gevallen is binnen een paar minuten je nieuwe sleutel gereed. Vanaf 5.00 euro ga je met een extra sleutel de winkel uit.
Onze sleutelservice kan direct de meest gebruikelijke standaard cilindersleutels en fietssleutels bijmaken. Gecertificeerde sleutels en cilinders kunnen we uitsluitend na overleg van het certificaat (of kopiecertificaat) bestellen. Afhankelijk van het merk is de levertijd 2 werkdagen tot 2 weken. Sleutels en cilinders met “sleutelcode”, zonder certificaat, bestellen we bij de leverancier, de levertijd is 2 tot 5 werkdagen.


Kaart
Opbellen
E-mail