Kleine herkauwers en varkens

Kasper Faunafood

Geiten 

Geitenkorrel: is onontbeerlijk om geiten in conditie te brengen voor fok en keuring. De korrel voldoet uitstekend als productievoer voor melkgevende geiten. 

 

  Koenis

Schapen

Schapenkorrel (20kg): Naast ruwvoer is aanvulling van met name vitaminen en mineralen noodzakelijk om schapen continue vitaal te houden. Als schapen geen krachtvoer krijgen spreken ze hun reserves aan. Daarom moeten ze met name voor de dekking, tijdens het einde van de dracht en gedurende de zoogperiode bijgevoerd worden. Een ooi moet in staat gesteld worden om voldoende melk te kunnen produceren voor haar lammeren. Goed hooi, schoon water en KOENIS Schapenkorrels zijn uitstekende voedermiddelen om een uitgebalanceerd rantsoen samen te stellen. 

KOENIS Schapenkorrels hebben hoog energie, voldoende eiwit en zijn zeer smakelijk, voor een zo goed mogelijke opname.

  • Lammerenkorrel (20kg): Vanaf ongeveer twee weken beginnen de lammeren zelf vast voer op te nemen. Verstrek dan Koenis Lammerenkorrels. Dit zijn zeer smakelijke korrels en bevatten lichtverteerbare eiwitten en alle noodzakelijke vitaminen en mineralen voor een optimale jeugdgroei- en ontwikkeling.
  • Lammerenmelk(10kg en 25kg): Tentolam is een volledig kunstmelkvoeder bestemd voor het opfokken en mesten van lammeren.Het is makkelijk oplosbaar, blijft stabiel; ideaal voor voorraad voedering en bevat 30% magere melkpoeder, waardoor zeer goede opname, vertering en groei mogelijk zijn.


SEFAB Belgie

Sefab is een structuur voeder (ALL MASH) van hoge kwaliteit, voor een goede en gezonde groei van de dieren te verkrijgen.

  • Lamopfok: vanaf +/- 8 weken, tevens onderhoudsvoer voor schapen.
  • Schapenzogend: vanaf enkele weken voor het onen tot het spenen. Speciaal voor moederdieren, voor veel gezonde melk.
  • Lamafmest: voor het afmesten van de lammeren

De mengeling kenmerken zich door een perfecte keuze van grondstoffen en hierdoor een rijke samenstelling aan energie, eiwit en mineralen. Ook zijn deze voeders constant van samenstelling. 

Alles is leverbaar in zakken, bigbag of bulk.


Voor een goede mineralen voorziening verkopen we ook likemmers voor schapen.

  • Groene provimi likemmer
  • Likblok 'Texel'Varkens

  • Alfamix swien (muesli): de meeste soorten varkensvoer zijn samengesteld voor productiediere, gericht op snelle groei, dracht of melkproductie voor biggen. Alfamix swien speciaal ontwikkeld voor hobbyvarkens die niets anders hoeven te doen dan gezond te zijn en zich te vermaken. Alfamix swien is afgestemd op de spijsvertering en het lichaamsonderhoud van varkens 'in rust'. Het voer verschaft varkens de energie om nieuwsgierig en actief hun omgeving te verkennen.
  • Zeugenbrok (20kg Koenis)
 

Kaart
Opbellen
E-mail